Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Beijes Trappen & Bouw
Average rating:  
 17 reviews
 by Inge
Trap plaatsen en zolder isoleren

Wat een top bedrijf! Super blij met mijn nieuw geplaatste trap ende geïsoleerde zolder. Heel goed vakwerk, netjes en snel. Zeer vriendelijk en meedenkende vakmensen. Zeker een aanrader!!

 by Robben
carport

Wij zijn erg blij en tevreden met onze carport. Vakkundig gemaakt door Marco. Degelijk materiaal en keurig afgewerkt. Prettige samenwerking en goed meedenken met de mogelijkheden terplekke. Ons huis heeft er een mooiere uitstraling door gekregen. Bedankt!

 by Chico Keulen
Suffolkweg 29

Marco en Math hebben de renovatie uitgevoerd van onze jaren '20 woning aan de suffolkweg in Weert. Het was een uitdagend en omvangrijk project. Mede door het vakmanschap en goede korte lijnen is het uitstekend verlopen en zijn we erg blij met het eindresultaat.

 by Olaf W
Trap

Marco staat voor : makkelijke communicatie , kwaliteit, creativiteit, en zeer snelle maak en plaatsservice. Een echte aanrader deze Marco Beijes.

 by Sten Bongers
prachtige paardenstal

Onder begeleiding van Marco hebben diverse vakmannen een prachtige paardenstal gemaakt in onze achtertuin. Sierlijk metselwerk en mooie Douglas houtconstructie. Alles nauwkeurig zichtwerk en netje opgeleverd binnen de afgesproken termijnen. Top !!

 by Bas van Grimbergen
Kerkstraat 68

Marco en Math hebben de volledige renovatie van onze woning verzorgd. De mansarde dakconstructie is uitgericht en voorzien van een geïsoleerde kap. Een authentieke goot met hardhouten sierklossen is in het werk ontworpen en past perfect bij de markante gevel. De verdieping en houten vloer zijn volledig vernieuwd en van binnenuit na geïsoleerd. De betonnen beganegrondvloer is nieuw gestort en voorzien van comfortabele vloerverwarming. In de klassieke hal is een magnifieke open trap geplaatst. Het bouwtraject is super verlopen en vanaf juli 2018 wonen we met veel plezier.

 by Beach Club Weert
Waterskihut

Onder de bezielende leiding van Marco is er in enkele dagen een waterskihut met vlonder, water- en elektra aansluitingen geplaatst bij de waterskibaan van Zwembad de IJzerenman te Weert. Knap werk, snel geleverd, goed gepland, afspraak is afspraak en niet te duur. Dank voor deze mooie prestatie!

 by Frans Verheggen
Supersnel en goed

Hoe snel wil je t hebben, normaliter 14 dagen levertijd, maar voor ons als jong gezin, wilde Marco er wel een schepje bovenop doen. Nee niet op de rekening maar op de levertijd. Supersnel. 7 dagen na de bestelling was de trap geplaatst. Goed vakwerk en super kwaliteit. Wat wil je nog meer als je aan t verbouwen bent.
Goede kwaliteit en meedenken wat het beste is in een niet al te makkelijk te plaatsen trap, waardoor de trap nog meer aanzicht krijgt en makkelijker te belopen is. Dat is wat Marco is.
Degelijk kwaliteit en vooral flexibel.

Wij zijn super tevreden.

Een ECHTE aanrader!!!

 by jack
prima kwaliteit en service

Marco levert goede kwaliteit en afspraken worden altijd nagekomen. Betrouwbaar en zekerheid.

 by Yvon
aanbouw

Aanbouw laten plaatsen voor badkamer, prettige samenwerking,komt afspraken na en levert keurig werk

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»