Houten trappen

Houten trappen worden door ons geproduceerd uit de door u gekozen houtsoorten zoals bv. vuren, beuken, eiken, essen, iroko, en meranti. Deze houtsoorten kunnen wij u bij het eerste bezoek laten zien middels diverse monsters en foto’s. Het maken van een trapgat kunnen wij meenemen in de uitvoering. Bij een betonnen vloer laten wij een constructieberekening maken door een erkend constructieburo. Aan de hand van deze berekening maken wij het trapgat en eventuele benodigde ondersteuningen.

U bepaalt de stijl

De trap kan een robuust karakter hebben, of juist de ruimte van de hal versterken. De meer traditionele trap kan grandeur aan een hal toevoegen door barokke elementen. Of de woning een warme, huiselijke sfeer geven.

U kunt kiezen voor speelse details en ornamenten. Maar u kunt ook de eenvoud benadrukken in de trap. Houtsoorten zijn daarbij sterk bepalend voor de uitstraling.

Advies op maat

We adviseren u graag over uw mogelijkheden. Het geheel moet qua vorm, stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen. Beijes Trappen & Bouw stelt daarom uw wens centraal en elke trap wordt dan ook exclusief voor u vervaardigd en gemonteerd.

Andere diensten

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.